הכל התחיל כשהזמנתי את חבר שלי לעל האש אצלי בבית.

שאלתי את אשתי באחר הצהריים של יום רביעי, מה דעתה שנעשה על האש עם כמה חברים בגינה שלנו.
היא כמובן מצידה הסכימה ושמחה על הרעיון 🙂
התקשרתי לכמה חברים, וקבענו לבערך שבועיים אחרי.
במהלך אותם השבועיים חיפשתי וקראתי בכל רחבי האינטרנט על דרך לשפר ולייעל את העל האש – כי נמאס כבר ממנגל ולעמוד לידו ולנפנף נונ-סטופ.
אז אחרי נבירה באינטרנט גיליתי שיש כזה דבר שנקרא “מעשנת בשר”.

מה זה מעשנת בשר?

השם הנכון הוא מעשנה – מעשנת זו הפעולה שהיא עושה…

בכל אופן – התפקיד שלה הוא מאוד פשוט – אתה מכניס את הבשר לאחת מהמגירות שיש במעשנה – שם קצת גחלים למטה, מדליק – ונותן לארון הזה לעשות את הקסם שלו.

 

 מוזמנים לצפות קצת בסרטון הקצר ולהמשיך לגלול למטה להמשך הדירוג

95%
נוחות שימוש

 

60%
מחיר

 

100%
איכות הבשר

מה מיוחד במעשנה של טורוס?

שהיא איכותית ועושה את העבודה כמו שצריך.

ויש אחריות של חמש שנים שלמות על המוצר.

מה כלול במעשנה הזו של טורוס?

גובה עבודה: 100 ס”מ
רוחב: 40 ס”מ
עומק: 30 ס”מ

משקל: (כולל 3 רשתות) 19 ק”ג
אחריות: חמש שנים

המוצר כולל קערת נסורת,
מגירת הדלקת אש,
2 מיכלים לקליטת שומן מטפטף,
מד טמפרטורה,
קרס מפלדת אל חלד,
מתקני הצבה למוטות ורשתות צלייה.

איך הכל עובד?

מפשירים בשר (או קונים טרי) מנקים אותו כמו שצריך ומכניסים אותו למעשנה.

שמים פחמים במגירה למטה , זורקים איזה מדליק פחמים אחד או שניים לבפנים ומדליקים.

מחכים שיידלק.

מוסיפים את הבשר לאחת מהמגירות.

מוסיפים תיבול לפי הטעמים שאתם רוצים.

ומחכים.

אחד לכמה זמן צריך להפוך את הבשר לתוצאות טובות 🙂

וזהו! שיהיה בתאבון.

יש באתר של טורוס מנגלים גם לוח זמנים כמה זמן לוקח לכל סוג בשר להתבשל.